Strongpoints CTD

Got an interesting idea about a new scenario design? ...or maybe you just need some help with the Scenario Editor; this is the place!

Moderators: Run5 Staff, SSG Staff

Strongpoints CTD

Postby pete AU » Mon Aug 17, 2009 4:57 am

I seem to be getting a crash to desktop when placing stongpoints.

When selecting a picture, there seems to be only blank panels.

Any ideas?
History is an argument without end
Projects - Iskra (available to download), Stalingrad Pocket (ver101 finished and available to download), Guadalcanal (map done), Guadalajara (playtesting - volounteers?), Napoleonic Borodino (volounteers?)
ImageImageImageImage Image Image
User avatar
pete AU
Colonel
Colonel
 
Posts: 1273
Joined: Wed Jul 21, 2004 2:07 pm
Location: Australia - Perth

Postby pete AU » Mon Aug 17, 2009 9:30 pm

Ah - sorted. I remembered Data.bmp and the unit .bmp's need the same name.
History is an argument without end
Projects - Iskra (available to download), Stalingrad Pocket (ver101 finished and available to download), Guadalcanal (map done), Guadalajara (playtesting - volounteers?), Napoleonic Borodino (volounteers?)
ImageImageImageImage Image Image
User avatar
pete AU
Colonel
Colonel
 
Posts: 1273
Joined: Wed Jul 21, 2004 2:07 pm
Location: Australia - Perth

Postby Noakesy » Mon Aug 17, 2009 10:19 pm

...nothing better than answering your own questions... :wink: :D
Image ImageImage
User avatar
Noakesy
Colonel
Colonel
 
Posts: 1968
Joined: Wed Mar 30, 2005 9:23 pm
Location: UK


Return to Kharkov Scenario Design

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron