Email game not work

Discussion relating to Kharkov: Disaster on the Donets

Moderators: Run5 Staff, SSG Staff

Email game not work

Postby YappyRaccoon » Tue Aug 10, 2010 4:25 pm

Player sent me scenario for Kharkov, one added by 1.20 patch, but it won't open. Weird error: must be on registered machine.

My game is registered so I must register my PC too? This seems nuts. Or patch added games don't work?
YappyRaccoon
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 101
Joined: Wed Jun 30, 2010 5:08 pm

Postby Abwehr » Tue Aug 10, 2010 6:53 pm

That error usually has to do with trying to open a Secure game on a different PC than it was started on (which the game "registers").
Abwehr
Colonel
Colonel
 
Posts: 1041
Joined: Wed Feb 13, 2008 5:23 am
Location: Arnhem, Gelderland province, the Netherlands

Postby YappyRaccoon » Tue Aug 10, 2010 8:25 pm

It was a new game sent to me. Impossible to be different PC because it was set-up file.
YappyRaccoon
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 101
Joined: Wed Jun 30, 2010 5:08 pm

Postby Abwehr » Tue Aug 10, 2010 8:50 pm

Are you sure it was a Secure Setup file, not Allied or Axis turn 1.

In most cases, the problem either comes from playing a Secure game on a different PC or sending Axis or Allied turn 1 instead of a Secure setup.

If it's really a Secure setup and you're sure you're both using the same version of both the program and the scenario, SSG will have to step in to look at the problem as I would be out of ideas.
Abwehr
Colonel
Colonel
 
Posts: 1041
Joined: Wed Feb 13, 2008 5:23 am
Location: Arnhem, Gelderland province, the Netherlands

Postby YappyRaccoon » Tue Aug 10, 2010 10:08 pm

I was thinking same. Probably set-up error. I asked for remake but he too busy now. If anyone want Budapest scenario battle I am happy to play if game works.
YappyRaccoon
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 101
Joined: Wed Jun 30, 2010 5:08 pm


Return to Kharkov Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron